De laatste dag van het festival vindt plaats op Partyboot10. Een programma waar Unwanted Words, Frontaal, Alfabetsoep en Culth North de Maas laten schudden. Start: 19:00.

Alfabetsoep: Poetic Jam
Alfabet Soep is het open podium voor getalenteerde, creatieve woordkunstenaars en artiesten in Rotterdam. Tijdens Poetic Jam performen spoken word artiesten en muzikanten een mix van woorden en klanken op het ritme van de golven van de Maas.

Unwanted Words presents queer & feminist poetry
Unwanted Words hosts a small group of queer spoken word artists and poets with a dash of music. They will perform new and seasoned work from an intersectional, queer and feminist perspective. Unwanted Words Project is an award-winning platform for (up & coming) queer voices working with poetry and spoken word, based in Rotterdam. Unwanted Words is the first platform for LGBTQIA+ poets and spoken word artists in the Netherlands.

Culth North: Soulmates
Het woord en de geluidsgolven, een perfecte match voor het oor en het hart. Door een groep woordkunstenaars uit diverse disciplines samen te brengen met soulful band zorgen we voor een romantisch event waar wij het publiek overspoelen met liefde. Techniek: Michael Powell, Gitaar: Matt Bonilla, Drum: Jayden, Bass: Bora.

Afterparty
Het festival wordt afgesloten door DJ Mixturess.