Op de tweede dag van Tell ‘em Festival volg je een masterclass van The Writers Guide (to the Galaxy) en dompel je jezelf de hele avond onder in spoken word, muziek en poëzie. Start masterclass: 14:00. Start avondvullend programma: 18:30.

Masterclass
Join de masterclass van The Writers Guide (to the Galaxy) in Melly. (Meer info snel)

Avondvullend programma
Paginagroots, Poetry International, Woorden Worden Zinnen, Mensen Zeggen Dingen en Manu rappen vullen de zaterdagavond met spoken word, muziek en poëzie op het dak van het Fotomuseum. Start: 18:30

Woorden Worden Zinnen x Paginagroots x Poetry International
Programma TBD

Mensen Zeggen Dingen
Muzikaal spoken word voorprogramma Manu van Kersbergen. Dingen zijn niksig als er geen woorden aan gegeven worden. Dat is precies wat deze mensen doen. Verwacht poëzie, poetry slam, proza en punchlines. Mensen Zeggen Dingen is een podium door heel Nederland, in Belgie en op Curacao. We hebben clubshows en een karavaan aan woordkunstenaars in de breedste zin. Verwacht je mond vol tanden en tot je traanbuizen geroerd.

De herontdekking van de hemel
Met ‘De herontdekking van de hemel’ onderzoekt schrijver. mc en spoken word artiest Manu van Kersbergen de noodzaak om onze concepten van de werkelijkheid te herzien. In samenwerking met toetsenist Boudewijn Pleij, bassist Thijs van Zutphen en drummer Aron Smit (.multibeat) wordt er in een tussenwereld bestaande uit tekst en composities op zoek gegaan naar een nieuwe taal om onze sterk veranderde realiteit mee te herdefiniëren. Het resultaat is een klein uur durende spoken word- en muziekvoorstelling, waarbij je als toeschouwer een soms vervreemdende, en soms ook herkenbare wereld wordt ingezogen die bol staat van explosieve woordkunst en confronterende verhalen. Tekst & performance: Manu van Kersbergen | Bass: Thijs van Zutphen | Drums: Aron Smit | Toetsen: Boudewijn Pleij.